loader

Ваучери за подарък

Подаръчни ваучери за професионален грим, курс по самогримиране, покупки от Kika Makeup Store и др.

Чудиш ли се какво да подариш всеки път когато някой има рожден ден?! Бъди креативен и интересен и ПОДАРИ ПРЕЖИВЯВАНЕ, което оставя приятни спомени. Всяка жена обича да се чувства красива, обгрижена и обсипана с внимание. За всяка жена суетата и красотата вървят ръка за ръка.

Вече няма нужда да се чудиш какво да подариш! Избери някой от ваучерите за подарък от Kika Make-up и зарадвай своята любима, приятелка, майка, сестра, колежка. Подари разкрасяващо преживяване и събуди нейното „усещане за жена“! Имаш възможност да избираш сред най-различни варианти за уникален бюти подарък, а ето ги и тях!


Ваучер за подарък "Професионален дневен или вечерен грим"

Вземи този ваучер и подари едно истинско удоволствие! Това е една прекрасна релаксираща и разкрасяваща услуга, която ще накара всяка жена да се усмихне и лицето й буквално да засияе от щастие. Официалният професионален грим за специален повод се различава изключително много от грима, който дамите си правят сами вкъщи, без да имат нужните знания и умения как да постигнат професионален ефект. Той е много по-дълготраен, детайлен и впечатляващ. С професионален грим, по-красива и по-уверена от всякога, тя ще бъде истинска звезда на своя специален ден!


Ваучер за подарък "Обучение "Как да се гримирам сама?""

Ако твоята любима дама има страст към грима и красотата или пък в другата крайност – няма никакво понятие как правилно се използва и нанася грима – то значи този ваучер и истински джакпот и е точно за нея! Подарявайки този ваучер, ти ще й подариш удоволствие и преживяване, прекрасно и забавно време, през което тя ще научи полезни и ценни съвети как да прави ежедневния си грим сама вкъщи и да изглежда зашеметяващо всеки ден! Това е индивидуално обучение, по време на което ще й покажа лесни и бързи трикчета и хитринки, които са подходящи конкретно за нейното лице, форми на очи, вежди и т.н. Ще й дам съвети за грим продуктите – от къде и как може да ги закупи, както и как да ги използва правилно и най-ефективно. Ваучер за подарък за "Покупки на козметика от Kika Makeup Store"

Разбира се можеш да подходиш и по по-класическия начин и да подариш ваучер на определена стойност за покупки от онлайн магазина за козметика Kika Makeup Store! Разнообразие от качествена бяла и декоративна козметика, без парабени и консерванти! Козметична медицинска грижа за лицето и тялото за цялото семейство Panthenol Extra! Тя сама ще има възможност да избере от какво има нужда! По този начин ти ще избегнеш евентуалната конфузна ситуация, в която, дълго си се чудил/а какво да подариш и в крайна сметка й вземеш нещо непотребно – независимо дали козметика или сувенир или някаква друга безполезна, за нея, вещ. След като получи своя ваучер и в случай че тя има нужда от консултация, аз ще съм на разположение за всякакви въпроси относно продуктите в магазина.


Избери ваучер за подарък от Kika Make-up и зарадвай своя любим човек! Бъди оригинален и се отличи с креативност и уникалност! Всеки един от ваучерите може да бъде изпратен дигитално, както и да го получиш принтиран на хартиен носител по куриер. Разгледай вариантите в онлайн магазина, поръчай ваучер и ми се обади да уговорим детайлите!