loader
Курсове по грим за професионални гримьори и самогримиране

Курсове по грим

Нека първо ти се представя накратко...
Казвам се Калина Валериева (Kika Make-up) и се занимавам професионално с грим от повече от 5 години. Завършила съм множество професионални курсове по грим и постоянно посещавам мастъркласове, както при български така и чужди гримьори като Fabio De Stefano, Vittorio Sodano, Matilda Inozemtseva и други. Смятам, че човек трябва да се развива постоянно и с интерес следя новите тенденции и съвременни техники за гримиране. Старая се да предам всички тези знания и умения на моите курсисти. Занимавам се също с кино грим и грим "Специални ефекти" (SFX make-up), арт и сценичен грим и face painting. Работя с модни агенции за модели и организатори на конкурси за красота, модни ревюта и други. Участвам и работя активно в най-различни фотосесии, видео и филмови продукции. Практикувам и beauty грим за крайни клиенти за сватби, абитуриентски балове, лични поводи, Halloween. През 2017 г. спечелих приз в категория "Сценичен грим" в конкурса "Make-up Competition Arena of beauty".

Към момента провеждам и КУРСОВЕ ПО ГРИМ. В работата си и по време на курсовете използвам САМО висококачествени професионални продукти основно на Kryolan professional make-up, MAC, Inglot, Show Make-up, NYX professional make-up и други.
Виж повече информация за курсовете по грим по-долу:КУРС ПО ГРИМ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ ГРИМЬОРИ
Курсът е индивидуален и е с продължителност общо 40 учебни часа, разпределени в 5 дни по 8 уч.часа на ден (6 астрономически часа /ден) и включва теоритични и практически занимания, свързани с основни принципи и правила в професионалния beauty грим, точни и конкретни стъпки при извършването на по-специфични и определени видове грим, както и съвети за професионални продукти и инструменти. Персоналният курс е голямо предимство, тъй като при него се обучава само един курсист (ти) и аз отделям цялото си внимание за теб и изграждането на твоите умения. Курсът включва също съвети и съдействие при закупуването на основния и базов комплект от професионални гримове и аксесоари, включително гримьорски куфар, комплект четки и други. Лично мога да поръчам голяма част от тях и да ти ги предоставя директно.
Всички необходими продукти, материали и инструменти за работа по време на курса са осигурени. Необходимо е единствено осигуряването на модели от твоя страна. След приключването на курса се издава сертификат за завършен курс по професионален грим от Kika Make-up.
За цени, подробна програма на курса и повече информация за курса, може да се свържеш с мен чрез секция КОНТАКТИ.КУРС ПО ГРИМ "КАК ДА СЕ ГРИМИРАМ САМА?"
И този курс също е индивидуален и е с продължителност общо 8 учебни часа (6 астрономически ч.) в рамките на 1 ден и включва теоритични и практически занимания, свързани с основни принципи и правила в beauty грима, точни стъпки и насоки за гримиране на твоето лице. По време на обучението ще научиш конкретни грим техники, съобразени и насочени изцяло към теб и твоите морфология на лице, форма на очи, цветотип и други. Ще ти дам съвети за това как да подготвиш кожата си за грима, спрямо нейните тип и особености, насоки за подходяща бяла козметика и контакти за компетентни дерматологични консултации, ако е необходимо.
Персоналният курс „Как да се гримирам сама?” е голямо предимство, тъй като при него се обучаваш само ти и аз отделям цялото си внимание за теб и изграждането на твоите умения. Обучението включва също съвети и съдействие при закупуването на основния комплект от грим продукти, набор от четки и аксесоари.
Всички необходими продукти, материали и инструменти за работа по време на курса са осигурени. Денят на обучението също е съобразен с твоя график и се провежда в удобно за теб време.
За цени и повече информация за курса, може да се свържеш с мен чрез посочените координати.


-------------
Kalina Valerieva / Kika Make-up
tel.: +359 898 760 356
e-mail: kikamakeup@mail.bg
website: http://kikamakeup.com
facebook page: https://www.facebook.com/kikamakeups
instagram: https://www.instagram.com/kikamakeups