loader
Абитуриентски и абсолвентски грим

Грим за бал

Професионален грим за бал в София. Използвам висококачествени професионални продукти на Kryolan Professional Make-up, NYX Professional Make-up, MAC, Inglot, Radiant и други. Мога да ти препоръчам и много добри фризьор и фотограф, така че направиш твоя ден незабравим и да се чувстваш прекрасно.

Побързай да запазиш своя час, защото времето е ограничено и часовете се запълват много бързо!

Грим за бал: 85 лв

Пробен  грим за бал: 65 лв

Цената на официалния грим включва и изкуствени мигли на лента от естествен косъм, по желание на клиента.

Като комплимент и подарък от мен, получаваш Клиентска карта, която ти дава -10% отстъпка при всеки следващ ангажимент.

За ангажименти извън официалното работно време, а именно преди 9ч и след 19ч, към основната цена се добавят +30% доплащане.

Балът е празник и страхотен специален повод да се погрижиш за цялостната си визия и да изглеждаш блестящо. За твоето добро настроение и страхотно преживяване на този специален ден е важно всичко да ти бъде лесно достъпно и да ти отнема минимално време, за да няма забавяния в графика, да се чувстваш спокойна и да се забавляваш. Доста ефективно от гледна точка на времето, например, е това гримът и прическата ти да бъдат на едно и също място. В тази връзка мога да съм ти от ползва, в случай че търсиш фризьор или фотограф за твоя специален ден. Работя в сътрудническото с много добри фотографи и фриьори, чиито контакти мога да ти изпратя и чието портфолио да разгледаш.