loader
За твоя специален ден

Сватбен грим

Всяка бъдеща булка си мечтае за сватба като от приказките - невероятна бяла рокля, стилна прическа, прекрасен грим и много гости близки и приятели, които й се радват, аплодират и тръпнат в очакване да чуят заветното “ДА”.

Като професионален гримьор с няколкогодишен опит в сватбения грим, разбирам колко стресиращо може да бъде всичко това. Всяка булка заслужава и иска да се чувства красива и за да бъде спокойна, гримът, прическата и всичко в нейната визия трябва да бъде перфектно, естетически издържано и изпипано до последния детайл. Все пак сватбата е важно събитие, което ще бъде отразено и от професионален фотограф, който ще запечата спомена завинаги и в тази връзка професионално направеният качествен и дългостраен грим е от първостепенно значение.Професионален гримьор за сватбата

Нека първо ти се представя, за да знаеш с какво мога да ти бъда полезна. Казвам се Калина Валериева (Kika Make-up) - професионален гримьор с голям опит в beauty и кино грима. Обучавала съм се при световно известни мастър гримьори като Fabio de Stefano, Vittorio Sodano, Matilda Inozemtseva и др. Щастлива съм, че в практиката си успявам да допринеса за перфктната визия, усмивки и добро настроение на толкова много жени и в частност бъдещи булки. За мен е от изключителна важност да те накарам да се почувстваш специална и спокойна на твоя ден! Работя само с висококачествени продукти, като професионалист отправям своите насоки и консултации за това, какво би ти подхождало и в същото време винаги съобразявам всичко и с твоя вкус, стил и предпочитания, за да може да се чувсташ красива и себе си.

Мога да ти бъда полезна и с някои допълнителни услуги, които са необходими за всяка сватба. Организацията на сватбения ден е истинско предизвикателство и изисква доста време и усилия в проучвания, организиране и ангажиране на различни специалисти. Затова е важно всичко да ти бъде лесно достъпно и да ти отнема минимално време, за да няма забавяния в графика. Доста ефективно от гледна точка на времето, например, е това гримът и прическата ти да бъдат на едно и също място. В тази връзка мога да съм ти от ползва, в случай че търсиш фризьор, фотограф или декоратор за събитието. Работя в сътрудническото с много добри специалисти в тези области, на които мога да ти изпратя контакти и чието портфолио да разгледаш. Също така мога да се погрижа и за грима на твоята майка, сестра, шаферки и гости, така че ти да се фокусираш върху наистина важните неща, а именно твоя специален сватбен ден!

По-надолу ще откриеш отговорите на всички въпроси, които касаят организацията на сватбения грим. В случай, че съм пропуснала някой, може да се свържеш с мен на посочените контакти. С радост ще отговоря на всички твои въпроси.Дали гримьорът може да дойде вкъщи?

Отговорът е “ДА”! За максимално твое удобство мога да дойда на твой адрес и да направим грима там, за да бъдеш спокойна и да можеш да спестиш ценно време. В случай, че имаш възможност да дойдеш до студиото и да направим грима там – чудесно! В студиото има всички необходими условия за перфектния сватбен грим. Ако, разбира се, графикът на сватбения ден не го позволява, аз мога да дойда при теб с всички необходими материали и продукти.


Сватбен грим у дома – особености.

Както вече споменах по-горе, няма никакъв проблем сватбеният грим да бъде извършен в комфорта на твоя дом. За целта, обаче, е необходимо подсигуряването на подходящи условия за работа от твоя страна. За да мога да извърша услугата възможно най-бързо и ефективно и за да може да имаш перфектния сватбен грим ще е необходимо осигуряването на:

 • Свободно и светло пространство за работа, по възможност близо до прозорец с естествена светлина
 • Маса или друга повърхност, върху която да мога да разположа необходимите продукти за работа
 • Висок стол (тип бар стол) – в случай, че не разполагаш с такъв, може да се направи компромис и да се използват 2 обикновени стола

Нужен ли е пробен грим?

Пробният грим не е задължителен, той е само по твое собствено желание. Имам достатъчно голям опит, за да мога да преценя на място какво ще ти подхожда и да мога да направя перфектния грим за теб, но, разбира се, ако ти искаш да бъдеш спокойна и предварително да се видиш как ще изглеждаш– заповядай при мен, с удоволствие ще направим и пробен грим. Като комплимент от мен, получаваш специална отстъпка за пробния грим. Виж по-долу в секция Цени.


Каква козметика използва?

В работата си използвам само професионални и висококачетвени, дълготрайни и устойчиви на емоции и външния атмосферни влияния,  продукти на Kryolan Professional make-up, MAC, Radiant, Show Make-up, Inglot и други.


Колко време ще отнеме грима?

Професионалният грим отнема около 1 час. Обикновено е добре да се направи последен, т.е. след прическата и всичко останало, но в случай че графикът на събитието не го позволява, понякога е възможно и да се разменят като поредност. Имай предвид, че винаги има забавяния в графика, заради многото дейности, които трябва да се извършат и многото хора, от които зависят, затова винаги оставяй времеви „буфери” и преедвиждай малко повече време за всяка дейност, в случай че нещо се забави. 


Колко време ще издържи грима? Дали няма да се развали в някакъв момент?

Професионалните и висококачествени дълготрайни и водоустойчиви продукти и техниката на гримиране, която използвам гарантират, че гримът ти ще издържи през целия ден, за да можеш да се чувстваш спокойна и красива през цялото време. 


Дали може да организирам грим и за моите близки?

Разбира се, с удоволствие! Мога да се погрижа и за визиите на твоята кума, майка, сестра, шаферки и други гости. Необходимо е да се разберем предварително колко грима са нужни, за да можем да го предвидим и планираме като време и организация. В този случай, може да ползваш и специални промоционални пакети с отстъпки до 20-25%.


Как мога да си запиша час?

Можеш да си запишеш час като директно ми се обадиш на телефон 0898 760 356 , пишеш чрез messenger формата в долния десен ъгъл на сайта, избереш бутона "Запиши час" или се свържеш с мен чрез секция Контакти. За да те запиша официално в графика е необходимо изпращането на 50% капаро по банков път.Какво включва сватбеният грим?

И пробният и официалният сватбен грим от Kika Make-up включва: 

 • Насоки, съвети и професионална консултация за грим, който е подходящ за твоето лице и съотвестващ на твоите изисквания, стил, желания и предпочитания
 • Подготовка на кожата на лицето - почистване и дегримиране
 • Нанасяне на подходяща хидратираща или матираща база / основа за грим, според типа кожа
 • Нанасяне на висококачествен и дълготраен професионален течен, кремообразен или стик фон дьо тен, според твоя тип кожа
 • Контуриране на лицето с кремообразни или прахообразни продукти за създаване на светлосенки и обем на лицето
 • Нанасяне на руж и хайлайтър за свежест и озаряване
 • Нанасяне на подходящи нюанси сенки за очи, молив, водоустойчиви очна линия и спирала
 • Подчертаване на веждите
 • Контурииране на устните с молив и нанасяне на специално дълготрайно червило с матов или бляскав завършек
 • Фиксиране на грима за по-голяма устойчивост и дълготрайност


Каква е цената за сватбеният грим?

Пробен грим (цена с -25% отстъпка): 85 лв.

Сватбен грим: 115 лв и като комплимент от мен получаваш:

 • Подарък Изкуствени мигли на лентичка от естествен косъм, които можеш да използваш многократно
 • Подарък Мицеларна вода Panthenol Extra, 100ml за премахване на грим
 • Подарък Клиентска карта, която ти дава -10% отстъпка при всеки следващ ангажимент


Пакетни цени с до -10% отстъпка за повече допълнителни грима:

 • Булчински грим + още 1 грим на гост: 190 лв
 • Булчински грим + още 2 грима: 270 лв
 • Булчински грим + още 3 грима: 345лв

Посещение на твой адрес: +100 лв

* Посещение на адрес е възможно за пакет от минимум 3 или повече грима.

*Цените са валидни за София. За ангажименти извън работно време, а именно преди 9ч. и след 19ч. се добавят +50% от цената на услугата. За цени извън София, моля обади ми се да обсъдим подробностите.


В галерията по-долу, може да видиш и снимки на моите булки.

Обади ми се да си запазиш час - 0898760356 ! На разположение съм ако имаш въпроси.

-------------
Kalina Valerieva / Kika Make-up
tel.: +359 898 760 356
e-mail: kikamakeup@mail.bg
website: http://kikamakeup.com
facebook page: Kika Make-up
instagram: Kika Make-up / @kikamakeups