loader
За твоя специален ден

Сватбен грим

Професионален грим за сватба (сватбен грим / булчински грим) или грим за твоите шаферки, майка, сестра или скъпи гости. Довери ми се и аз ще се погрижа за всичко останало! За моите булки, аз имам специални подаръци и остъпки.

Пробен грим: 65 лв.

Сватбен грим: 95 лв и като комплимент и подарък от мен получаваш:

  • Изкуствени мигли на лентичка от естествен косъм, които можеш да използваш многократно.
  • Демакийращи кърпички за премахване на грим.
  • Клиентска карта, която ти дава -10% отстъпка при всеки следващ ангажимент.


Пакетни цени с -15% до -25% отстъпка за повече допълнителни грима:

  • Булчински грим + още 1 грим на гост: 160 лв.
  • Булчински грим + още 2 грима: 235 лв
  • Булчински грим + още 3 грима: 295 лв

Посещение на твой адрес: +25 лв

*Цените са валидни за София. За ангажименти извън работно време, а именно преди 9ч. и след 19ч. се добавят +30% от цената на услугата. За цени извън София, моля обади ми се да обсъдим подробностите.

Организацията на сватбения ден е истинско предизвикателство и изисква доста време и усилия в проучвания и пренареждане на графика за деня. Затова е важно всичко да ти бъде лесно достъпно и да ти отнема минимално време, за да няма забавяния в графика. Доста ефективно от гледна точка на времето, например, е това гримът и прическата ти да бъдат на едно и също място. В тази връзка мога да съм ти от ползва, в случай че търсиш фотограф, фризьор или декоратор за твоя специален ден. Работя в сътрудническото с много добри фотографи, фриьори и декоратори, на които мога да ти изпратя контакти и чието портфолио да разгледаш.

Обади ми се да си запазиш час! На разположение съм ако имаш въпроси.