loader
4 Февруари 2020

Фотосесия за бременни с Kika Make-up и Galliano Photography

В ерата на дигитализацията, социалните мрежи, профили, story-та и постове, снимките заемат все по-голяма част от нашия живот. Правим по стотици снимки в стремежа и желанието си да запазим красиви моменти, спомени и места, които сме посетили. В живота ни, обаче, има събития, които са не просто важни за нас, но и искаме да бъдат запечатани по най-добрия и красив начин. Разбира се, става дума за събития като абитуриентски бал, сватба, бременност и раждане на децата ни, рождени дни, юбилеи и други. Естествено в тези случаи се обръщаме към специалисти, които могат да направят тази услуга за нас, а именно професионалните фотографи. В тази статия ти разказвам за едно приятно и успешно партньорство, което се надявам да ти бъде полезно, в случай че искаш да си направиш професионална фотосесия за бременни или искаш да подариш такава на твоя приятелка.


 

Фотосесия за бременни "В очакване"

Във връзка с едно от най-важните за нас събития, а именно раждането на нашите деца, все по-популярни стават професионалните фотосесии за бременни в студио или на открито. Много дами искат да запечатат този специален за тях период, чрез красиви снимки в нежни и ефирни тоалети, цветя и други, подходящи за бъдещи майки, аксесоари. Щастлива съм, че имам възможността да познавам и работя с един от най-големите професионалисти в тази област на фотографията, а именно фотограф Галя Иванова – Galliano Photography. Галя има собствено фотографско студио в близост до центъра на София, където се случва магията. Студиото разполага с различни декори, множество красиви тоалети и други аксесоари, с които Галя създава страхотните високопрофесионални кадри. Още по-хубавото в случая е че тя заснема и вълшебни фотосесии на новородените бебенца, за което също можете да й се доверите.Грим и прическа за фотосесия

За перфектната фотосесия, разбира се е нужна и добра подготовка. За да можеш да изглеждаш като истински модел е необходимо да си направиш професионален грим, прическа и хубав маникюр. С тях не просто ще изглеждаш перфектно, но и ще позираш много по-уверено пред обектива. Професионалният грим е изключително важен както за теб, така и за фотографа. Гримът ще подчертае най-красивите ти черти и ще прикрие малките несъвършенства, каквито всички ние имаме. Ще подчертае очите и ще озари лицето. Добрият професионален гримьор може умело да съобрази важни фактори като например какъв е твоя тип кожа, с цел да подбере и нанесе подходяща хидратираща или матираща база за грим, фон дьо тен и други продукти. Ще прецени какви цветове ти подхождат и ще ги съчетае с тоалетите, с които ще се снимаш във фотосесията. Ще може да съобрази какъв грим да направи спрямо това с каква светлинна схема и условия ще снима фотографа, неговия подход и стил на работа. Всичко това е от изключителна важност за перфектните кадри като краен резултат от сесията. Много е важно екипът – всички участници в сесията и подготовката й – самостоятелно да са големи професионалисти, но да могат също и да се сработват и да работят в екип. Много се радвам, че с Галя успяваме да постигнем това и като краен резултат от нашия труд имаме прекрасни кадри и много доволни и усмихнати клиенти. Гримът можеш да направиш предварително като дойдеш при мен в моето студио, а за още по-голямо твое удобство предоставям и възможността аз да дойда и да работя на локация в студиото на фотографа, за да може всичко да се случи максимално лесно, бързо и ефективно. В слайдера по-долу може да разгледаш повече снимки.В случай, че и ти си сред щастливите бъдещи мами, на които им предстои фотосесия за бременни, не се колебай да се свържеш с нас. Аз ще се погрижа за твоя перфектен грим и визия като цяло, като мога да те насоча и към добър фризьор и маникюрист. Можеш да се свържеш с мен чрез страницата за Контакти или директно да ме потърсиш на посочения телефон.

Ваучери за подарък

Ако пък искаш да подариш професионална фотосесия на твоя прятелка, ваучерите за подарък са една прекрасна възможност. И двете с Галя предлагаме тази опция, нужно е само да се свържеш с нас. Може да закупиш ваучери за подарък за професионален грим от Kika Make-up и професионална фотосесия от Galiano Photography като ни потърсиш на посочените координати в секция Контакти в уеб сайтовете ни.

Още снимки от прекрасната работа на Galliano Photography можеш да разгледаш в нейния уеб сайт в секция "Фотосесии за бременни".

Очакваме те!

Калина Валериева / Kika Make-up

Няма коментари

Остави коментар

Вашият имейл няма да се публикува. Задължителните полета се маркират със *


Благодаря, че публикувахте коментар!