loader

Kika Make-up

Професионален грим в София

За мен

Историята на един гримьор...

Здравей! Казвам се Калина Валериева (Kika Make-up) и предоставям услугата професионален сватбен грим в София, грим за бал, Хелоуин грим, кино грим "Специални ефекти" (SFX - special effects make-up), грим за фотосесии. Завършила съм множество професионални курсове по грим и мастъркласове при световно известни гримьори като Fabio De Stefano, Vittorio Sodano, Matilda Inozemtseva и др.

Към момента провеждам курсове по грим в София и работя активно с известни фотографи, модни дизайнери и агенции, организатори на конкурси за красота, модни ревюта, фотосесии, филмови продукции и др. През 2017 г. спечелих приз в категория "Сценичен грим" с образа на Крюела Девил в конкурса "Make-up Competition Arena of beauty". В работата си използвам висококачествени професионални продукти основно на Kryolan make-up, MAC, Inglot, Show Make-up, Radiant, Huda beauty и други.

Услугата може да бъде извършена в студиото в ж.к.Лозенец или на твой собствен адрес, като предварително си запишеш час.

тел.: +359 898 760 356

Клиентите за мен:

Вчера изпитах възможността с Калина да се срещнем и тя да бъде моя личен гримьор. Бях изумена от нейното прекрасно и внимателно отношение, както професионално, така и приятелски. Тя е доста спокоен и изпипващ всичко до край човек. Страшно доволна съм от нейния проявен интерес и грижа към мен. Нейната работа ме накара да не се притеснявам , че ще остана без грим на бала. Чудесна Калина

Изабела Тодорова

Добро настроение и страхотен професионализъм ! Гримът беше невероятен, не мръдна цял ден, вечер и на сутринта когато го махах пак беше същия. Много съм доволна надявам се пак да ми се отвори случай да се срещнем!

Мила Узунова

Чувството, което изпитах, говорейки с Калина за първи път по телефона - доверие и лекота - се затвърди, когато се срещнахме наяве. По-късно вече видях и грима, който сътвори, за да разкраси дъщеря ми в деня на абитуриентския й бал - майсторски, допълващ и подчертаващ естествената й хубост. Още веднъж - благодаря, Калина!

Камелия Антонова

Най-добрата, и най-чаровната Калина :) Истински професионалист. Доверието е заслужено !!! Успех ! Горд съм че те познавам!

Алекс Митаров

Калина е изключителна и твори вълшебства! Страхотен професионалист и в същото време усмихнат, и приятелски настроен човек, който обича работата си, знае какво прави и как да го направи. Благодаря ти отново за прекрасния грим и нямам търпение да се срещнем отново!

Борислава Първанова

Изключителен професионалист, естет , художник , приятел и човек! Винаги съумява да разбере какво точно искаш , макар ти самата да не го знаеш и да предложи адекватни варианти на визия за повода , който ти предстои ! Горещо препоръчвам и гарантирам отлични резултати както от гримьора ,така и от фотографа в нейно лице.

Мими Семкова

Единственото, което може да се мери с професионализма и майсторството на Калина, е умението й да накара човека отсреща да й се довери изцяло и да се чувства в най-сигурните ръце на света. Три пъти се наложи да си променям часа за грим - не само, че дори веднъж не измрънка, напротив - справи се с всички промени в последния момент хладнокръвно, като истински професионалист. Беше изключително мила, внимателна и умееща да те накара да се почувстваш специален. Благодаря!

Виктория Раловска

Професионален грим

с висококачествени продукти на

1
3
6