loader
26 Октомври 2018

Идеи за грим за Хелоуин от Kika Make-up

Хелоуин - празник за някои, досаден ден за други. Независимо дали го признаваме или отричаме, факт е че той набира все по-голяма популярност у нас и се превръща в един страхотен повод да се маскираш и да се видиш в по-различна и по-интересна светлина. Независимо дали си избрал/а да се появиш с грим на зомби, сладка тиквичка или зловеща Снежанка, важното е да се забавляваш. Предлагам ти да разгледаш някои от моите предложения за грим за Хелоуин в София, а в случай че имаш нещо твое конкретно предвид като идея, не се колебай да ми се обадиш и да го обсъдим! :)Грим и костюм за Хелоуин

За да знаеш какво да очакваш, ще ти разкажа за моя Хелоуин грим. Използвам висококачетсвени продукти на Kryolan Professional Make-up, с което ти гарантирам, че гримът ще издържи максимално дълго и дори в края на купона ще изглеждаш перфектно. В случай, че искаш, мога да съм ти от полза, както за грима, така и при избора ти на прическа и костюм. Работя в партньорство с един от най-известните карнавални магазини в София, от където можеш да си осигуриш страхотен костюм за допълване на цялостната визия.
Повече мои предложения за артистичен грим и грим за Хелоуин може да видиш в сесция "Услуги" - Грим за Хелоуин . Обади ми се да си запишеш час на +359 898 760 356 поне 2-3 седмици по-рано, тъй като часовете се запълват бързо. Очаквам те да се забавляваме заедно! :)

1 Коментар

  1. 25 Октомври 2018, 13:07 - Отговори

    Харесва ми

Остави коментар

Вашият имейл няма да се публикува. Задължителните полета се маркират със *


Благодаря, че публикувахте коментар!